Luonto puhuu: Pähkinähakin puku viestii pistemäistä toivoa

Tästä ei tullut niin hyvä lintuvuosi kuin olin etukäteen kuvitellut. En ole retkeillyt kyllin aktiivisesti, joten en ole nähnyt niin paljon lajeja kuin olin kuvitellut. Toistaiseksi en ole nähnyt edes pähkinähakkia. Tosin ei pähkinähakki (Nucifraga caryocatactes) mikään tavallinen laji Suomessa ole, ellei satu asumaan sen pesintäseuduilla tai näe sitä syksyllä vaelluksilla puistojen sembramäntyjen kimpussa. Maassamme…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliNäkökulma: Olisiko herkästi loukkaantuvilla kristityillä ja muslimeilla opittavaa juutalaisesta huumorista?
Seuraava artikkeliRäikeät ennakko­luulot estävät yhä romanien työllis­tymistä – ”Syrjintä alkaa jo ysiluokan TET-harjoitte­luissa”

Ei näytettäviä viestejä