Kotimaan kolme kovaa kysymystä – Lue mitä eduskuntapuolueet ajattelevat eutanasiasta, uskonnonvapaudesta ja kirkon roolista

Kotimaa haastatteli eduskuntapuolueiden edustajia Helsingin tuomiokirkon kryptassa järjestetyn arvokeskustelun yhteydessä 28.2. USKONNONVAPAUSLAIN SATAVUOTISTA taivalta juhlistetaan tänä vuonna. Mitä positiivinen uskonnonvapaus merkitsee kunkin edustajan puolueelle? Valtiovarainministeri ja puolueensa puheenjohtaja Annika Saarikko (kesk.) painottaa uskonnonvapauden olevan keskustalle tärkeä arvo. – Haluamme säilyttää toimivan uskonnonvapauden Suomessa jatkossakin. Kansanedustaja ja puolueensa varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen (ps.) kertoo perussuomalaisten puolestaan kannattavan…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliToimittaja kävi seurakunnan Alfa-kurssin: ”Löysin kaltaisiani kyselijöitä ja aarrearkun elämän isojen kysymysten äärellä”
Seuraava artikkeliKirkko ja minä: Kotailtojen myötä miehiä alkoi tulla myös messuun

Ei näytettäviä viestejä