Kotimaan ja Kyrkpressenin yhteistilat siunattiin

Kotimaan ja ruotsinkielisen Kyrkpressen-lehden toimitukset ovat viime vuoden toukokuusta lähtien sijainneet samoissa tiloissa Kirkon talon 9. kerroksessa Helsingissä osoitteessa Eteläranta 8.

Keskiviikkona 26.4. yhteinen toimistotila siunattiin käyttöön. Porvoon hiippakunnan piispa Bo-Göran Åstrand siunasi toimiston ja kaikki siellä työtä tekevät.

– Täällä tehdään luovaa työtä, hän totesi ja muistutti miten tärkeää luovalle työlle ovat hyvät työtoverit, kahvikeskustelut, nauru ja myös lepo.

Kuvassa vasemmalta Församlingsförbundetin toiminnanjohtja Kalle Sällström, Fontana Median myyjä Åsa Nordström, taittaja Malin Aho, Sacrum-Kotimaan toimitusjohtaja Kati Kinnunen ja sisältömyyntipäällikkö Riikka Kettunen, Askelen toimitussihteeri Päivi Puhakka, Kotimaan toimitussihteeri Tuija Pyhäranta ja päätoimittaja Freija Özcan. Kuva: Jussi Rytkönen

Kuvassa oikealta Kirkkopalvelujen toiminnanjohtaja Ilkka Mattila, Kyrkpressenin toimittaja Christa Mickelsson ja päätoimittaja Niklas Storbjörk, Kotimaan päätoimittaja Freija Özcan ja toimitussihteeri Tuija Pyhäranta, Askelen toimitussihteeri Päivi Puhakka, sisältömyyntipäällikkö Riikka Kettunen ja toimitusjohtaja Kati Kinnunen. Kuva: Jussi Rytkönen

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliRukoushelmien kehittäjä, emerituspiispa Martin Lönnebo on kuollut
Seuraava artikkeliSunnuntain evankeliumi ja pyhän tekstit: Onneksi maailma on neliulotteinen

Ei näytettäviä viestejä