Kotimaa alkaa julkaista verkossa myös vain tilaajille avoimia uutisia ja artikkeleita

Kotimaa.fi-sivustolla alkaa ilmestyä myös pelkästään tilaajille tarkoitettuja uutisia ja artikkeleja. Näitä tähdellä merkittyjä juttuja voivat lukea kaikki Kotimaa-lehden tilaajat ja digi-Kotimaan eli näköislehden tilaajat.

Ensimmäinen verkon maksullinen juttu liittyy Lapuan tuleviin piispanvaaleihin. Piispa Simo Peura on vuonna 1957 syntyneenä saavuttanut iän, jossa on mahdollista jäädä eläkkeelle. Keskiviikkona 14.4. hän ilmoitti eläköityvänsä 1.2.2022.

Lapuan hiippakunnassa on jo ennen Peuran eläkeilmoitusta keskusteltu mahdollisista piispaehdokkaista. Kotimaa kysyi, keitä he ovat. Esiin nousi seitsemän nimeä.

– Haluamme tarjota maksaville tilaajillemme myös verkossa vain heille tarkoitettua sisältöä. Toistaiseksi on kyse yksittäisistä jutuista, ja valtaosa verkon uutisista ja muista jutuista on edelleen vapaasti luettavissa. Tilaajille tarkoitettujen juttujen määrä lisääntyy kuitenkin tulevaisuudessa, sillä ilmaista journalismia ei ole, sanoo Kotimaan päätoimittaja Mari Teinilä.

Jos olet jo painetun Kotimaan tilaaja, pääset lukemaan – näköislehden lisäksi – verkon tähdellä merkittyjä juttuja kirjautumalla sisään Kotimaa.fi-sivustolla. Tilausnumerosi löytyy lehden osoitekentästä.

Jos kirjautumisessa ilmenee ongelmia, ota yhteys tilauspalveluun: asiakaspalvelu@kotimaa.fi.

Jos haluat ryhtyä digi-Kotimaan tilaajaksi (sisältää näköislehden ja verkon maksulliset artikkelit), voit tehdä sen täällä. Tarjolla on mahdollisuus myös seitsemän päivän ilmaiseen kokeiluun.

Juttua muokattu 14.4. kello 14.45. Lapuan tuomiokapituli ilmoitti Simo Peuran eläkkeelle jäämisen ajankohdasta keskiviikkona 14.4. iltapäivällä.

Lue myös:

Nämä nimet nousevat esille, kun kysytään Lapuan seuraavaa piispaa – Kotimaan soittokierroksella pohdittiin eläkkeelle jäävän Simo Peuran seuraajaa

Edellinen artikkeliNämä nimet nousevat esille, kun kysytään Lapuan seuraavaa piispaa – Kotimaan soittokierroksella pohdittiin eläkkeelle jäävän Simo Peuran seuraajaa
Seuraava artikkeliLapuan piispa Simo Peura jää eläkkeelle helmikuussa 2022

Ei näytettäviä viestejä