Kirkkopäiville bussikuljetukset eri puolilta Suomea

Kouvolassa 22.-24.5. järjestettävät Kirkkopäivät tarjoaa ammatillisesti kattavaa ja ajankohtaista ohjelmaa kirkon työntekijöille ja luottamushenkilöille. Perinteiseen kirkkopäivien tapaan luvassa on myös virkistymistä, inspiraatiota ja yllätyksiä.

Kirkkopäiville lähtö on pyritty rakentamaan seurakunnille mahdollisimman vaivattomaksi. Kouvolaan voi saapua eri puolilta Suomea viittä valinnaista reittiä pitkin Kirkkopäivä-bussilla. Edestakaisen matkan hinta vaihtelee matkan pituuden mukaan 40–70 euron välillä.

Kirkkopäivä-kyydin organisoi MatkaVekka, jonka bussit saapuvat Kouvolaan sopivasti perjantai-iltapäiväksi ja lähtevät takaisin sunnuntaina puolenpäivän maissa.

Myös majoitus varataan Matka-Vekan verkkopalvelun kautta. Kouvolan pienen majoitustarjonnan vuoksi MatkaVekka suosittelee bussikuljetuksella Kouvolaan tuleville majoitusta matkan varrella olevista lähikaupungeista, joista on matkan hintaan sisältyvä edestakainen kuljetus Kirkkopäiville perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Vaasan reittiä tuleville MatkaVekka suosittelee majoitusta Lahdessa ja Joensuun suunnasta saapuville Lappeenrannassa.

Tarkista oman paikkakuntasi lähin pysäkki, aikataulut ja hinnat MatkaVekan Kirkkopäivä-sivulta.

Myös pelkät Kirkkopäivien liput varataan MatkaVekan Kirkkopäivä-sivun kautta tai paikan päällä Kouvolassa. Tutustu tarjontaan ja tilaa liput, majoitus ja matkat saman tien. Lisätiedot MatkaVekan asiakaspalvelusta, p. 020 120 4000. Yli 10 hengen ryhmät osoitteesta ryhmamyynti.vantaa@matkavekka.fi

Kirkkopäivien koko ohjelma löytyy täältä ja ohjelmatiedote täältä.

Edellinen artikkeliEssayah ja Östman osallistuvat rukousaamiaiselle Washingtonissa
Seuraava artikkeliJumalan nimeen vannominen loppuu tuomioistuimissa

Ei näytettäviä viestejä