Kirkko avasi terveyssivustolle Rakkausklinikan

Suomen evankelis-luterilainen kirkko on avannut Rakkausklinikka-nimisen neuvontapalvelun Terve.fi-sivustolla. Rakkausklinikka-palvelussa kirkon perheneuvojat vastaavat lukijoilta tulleisiin parisuhdekysymyksiin.

Asiantuntijoina toimivat Pekka Puukko Jyväskylästä ja Nina Kauppinen Turusta.

– Meillä molemmilla on taustalla laajempi asiantuntijatiimi, eli näkökulmia tulee myös muilta kokeneilta ammattilaisilta. Koen, että he ovat siinä laadunvarmistajia, ettei kyse ole vain yhden ihmisen mielipiteistä, Puukko sanoo Kotimaa24:lle.

Neuvontapalvelun lisäksi Rakkausklinikkaan kuuluu kaksi parisuhteisiin liittyvää blogialustaa. Rakkauden ammattilaiset -nimikkeen alla kirjoittavat kirkon perheneuvojat ja Rakkauden roihua taas ylläpitävät erilaiset parisuhteiden parissa työskentelevät kirjoittajat. Sekä Rakkauden ammattilaiset että Rakkauden roihu -blogit toimivat aikaisemmin Vauva.fi-sivuston yhteydessä.

Rakkausklinikka avattiin Terve.fi-sivustolla huhtikuun alussa. Pekka Puukon mukaan lukukertoja ensimmäiselle julkaistulle lukijakysymykselle ja vastaukselle on kertynyt jo 46 000.

Terve.fi-sivusto on A-lehtien toteuttama terveyden ja hyvinvoinnin verkkopalvelu.

Kuva: Kuvakaappaus Rakkausklinikan sivuilta

Lue myös:

"Parisuhde voi joutua lujille" – Kirkon perheneuvonta auttaa nyt ja poikkeustilan jälkeen

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.