Katolilaiset munkit hallitsevat hengellistä kirjallisuutta – Mutta kuka lohduttaisi suomalaista sielua?

Vuosien varrella olen lukenut paljon hengellistä kirjallisuutta. Valtaosin se on käännöskirjallisuutta, sillä kotoperäiset hengellisyyttä käsittelevät kirjailijat loistava poissaolollaan – joitain hetkellisiä piipahduksia lukuun ottamatta – tai he eivät muuten ole minua erityisesti kiinnostaneet. Olen huomannut, että moni lukemistani kirjailijoista on katolilainen, teologi, pappi ja sääntökuntalainen. Usein vielä kaikkea yhtä aikaa. Katolisuuteen kuuluu vahva spritualiteetin harjoittamisen…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliPiispa Jari Jolkkosen mukaan Itä-Suomi maksaa taas sota­korvauksia – ”Tätä hätää ja huolta on kuultava”
Seuraava artikkeliTampereen seurakuntien Marhaban-keskuksessa eri kulttuurien ruoat tuovat ihmisiä yhteen

Ei näytettäviä viestejä