Kastettiin, koulutettiin ja katettiin – Mitä tapahtui Suomen suurimmassa seurakunnassa yhden viikonlopun aikana?

Lehti:Kotimaa, kuvat tämän jutun yhteyteen Aihe: Jyväskylän seurakunta Toimittajana: Päivi Puhakka ( On sovittu, että Päivi on vastuussa henkilöiden kuvausluvista) Kuvassa: Kerttu Savela ja Juho Jääskelä Kuvauspaikka: Vaajakoski, Kertun koti

Koivuniemen leirikeskuksessa Vaajakoskella jatkoisoskoulutuksen nuoret ja nuorisotyönohjaaja Marjo Ronkainen asettuvat rinkiin kuin iltanuotiolla. Aamu alkoi hartaudella. Keskusteltiin tunteista, hengellisyydestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista, päihteitäkin sivuten. Iltapäivällä on ensiapukoulutus. Ikäluokasta 80 prosenttia käy rippikoulun, jonka jälkeen moni haluaa isoseksi. – Tulin mukaan, koska omalla leirillä isosilla näytti olevan hauskaa. Pääsen kuin kurkistamaan kulissien taakse, Jaakko Virokangas sanoo….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliManaaja-elokuva innostaa yhä elokuvantekijöitä: Krusifiksilla kauhuja vastaan
Seuraava artikkeliKatso tästä tulevat hartaudet ja jumalanpalvelukset radiossa ja tv:ssä

Ei näytettäviä viestejä