”Kambodžan luterilaisen kirkon kasvu perustuu kolme­kymppisten paikallisten naisten hyvään johtajuuteen” – Sara Latvus ja Tuomas Meurman tekevät työtä vähemmistö­kirkon kanssa

Lähetysjuhlilla Salossa viime sunnuntaina lähetystyöhön siunatut Sara Latvus ja Tuomas M. Meurman ovat jo viime vuodesta alkaen työskennelleet Suomen Lähetysseuran lähettäminä Kambodžassa. Siellä heidän yhteistyö- ja kumppanikirkkonsa on Kambodžan luterilainen kirkko. Sara Latvus saapui työalueelleen jo viime vuoden kesällä. – Kumppaneilla on Kambodžassa hyvää osaamista. Olen oppinut heidän kanssaan työskennellessäni lyhyessä ajassa paljon, Latvus sanoo….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliPauliina Parhialasta Suomen Lähetysseuran uusi toiminnanjohtaja – ”Haluan vahvistaa toivoa toivottomuuden keskellä”
Seuraava artikkeliLuonto puhuu: Puhuttelipa muuan kottarainen vuoteeseen juuttunutta ritaria

Ei näytettäviä viestejä