Kaleva: Ehdokaspappi epäiltynä trokauksesta

Vihreiden kansanedustajaehdokas Oulun vaalipiiristä, pastori Pekka Elonheimo on poliisin säilössä epäiltynä törkeästä alkoholirikoksesta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Kaleva

Poliisi suoritti viime perjantaina kotietsinnän, jonka yhteydessä se löysi huomattavan määrän alkoholijuomia pastorin asunnosta. Poliisi kertoi myöhemmin, että Elonheimoa epäillään törkeästä alkoholirikoksesta kotietsinnässä ja esitutkinnassa ilmitulleiden seikkojen perusteella. Rikosnimike saattaa vielä tosin muuttua tutkinnan aikana.
Elonheimon asunnolta takavarikoitiin huomattavan suuri määrä sekä mietoja että väkeviä alkoholijuomia. Poliisi ei tässä vaiheessa ota kantaa siihen, millaisia määriä ja minä aikana epäilee pidätetyn myyneen.
Oulun vaalipiirin Vihreät irtisanoutuu Eloheimon toiminnasta.
– Kun Elonheimo valittiin ehdokkaaksi, mitään vihiä mistään rikollisesta toiminnasta ei tullut tietoomme, vaikka selvitimme hänen taustojaan perusteellisesti. Meidän kantamme on, että rikollinen toiminta on aina tuomittavaa, sanoo Oulun vaalipiirin Vihreät ry:n puheenjohtaja Paula Pohjanrinne Oulun vihreiden tiedotteessa.

Lue myös: Kaleva: Pappi neljän viikon syömälakkoon

Edellinen artikkeliKeskustan Oinonen: Kansakunta vaarassa tuhoutua
Seuraava artikkeliVikström ei jatka piispana eläkeikään asti

Ei näytettäviä viestejä