Julkkikset vauhdittavat seurakuntavaaleja

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkaa maanantaina 1.11. Suurissa kaupungeissa ennakkoäänestystä vauhdittavat tapahtumatempaukset, joissa on mukana tunnettuja henkilöitä kuten Paavo Väyrynen, Tuija Brax, Leena Harkimo, Mikael Jungner, Mauri Pekkarinen ja Ninja Sarasalo.

Aikaa ennakkoäänestämiseen on marraskuun ensimmäinen viikko perjantai-iltaan asti.

Helsingissä järjestetään useita vaalitempauksia. Helsingin piispa Irja Askola, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen ja oikeusministeri Tuija Brax ennakkoäänestävät Itäkeskuksessa. Muita Helsingissä eri tempauksiin osallistuvia ja äänestämään kannustavia ovat Leena Harkimo, Mikael Jungner, Annika Saarikko, Rudirok, Mikko Salmi, Amanda Kaura, Ninja Sarasalo, Johanna Korhonen ja Petri Laaksonen.

Jyväskylässä ennakkoäänestystapahtumassa ovat mukana Kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalo, ministerit Henna Virkkunen ja Mauri Pekkarinen sekä kirkkoherra Arto Viitala. Mika Nuorva esiintyy.

Turussa mukana ovat arkkipiispa Kari Mäkinen, ministeri Stefan Wallin, 16-vuotias partiolainen Maria Mäkinen ja kirkkoherra Jouni Lehikoinen.

Joensuussa ennakkoäänestystempaukseen osallistuvat liikenneministeri Anu Vehviläinen ja kirkkoherra Petri Karttunen. Oulun piispa Samuel Salmi ja hänen puolisonsa äänestävät maanantaina Oulun yliopistolla.

Ennakkoäänestyspaikat voi tarkistaa verkosta

Edellinen artikkeliPihkalan ja Valtaojan keskustelusta Vuoden kristillinen kirja
Seuraava artikkeliMikko Heikka, onko KD kirkolle ongelma?

Ei näytettäviä viestejä