Jukka Norvanto on opettanut kannesta kanteen Raamattua, ja se on hänestä pohjimmiltaan helppo kirja

Vuoden alussa eläkkeelle jäänyt radiopastori Jukka Norvanto sanoo, että hänen uransa tärkein tavoite oli kehua Jeesusta. Se tapahtui opettamalla Raamattu kannesta kanteen. Norvannon tarina alkaa Posiolta, jossa maatilalla kasvoi ujo poika. Hän kuljeskeli pihalla yksin. Pihapiirissä oli kyllä muitakin lapsia – naapureita ja vuokralaisia. Heidänkin kanssaan Jukka vietti aikaa. Silti muistoihin jäi yksinäisyyden tuntu. Sisko…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliEntinen kirkkoherra sai mitalijuhlissa suksiinsa Iivo ja Kerttu Niskasen nimikirjoitukset
Seuraava artikkeliSuomen ortodoksisen kirkon piispat tuomitsevat Venäjän toimet Ukrainassa: ”Mitään oikeutusta sotaan ei ole”

Ei näytettäviä viestejä