Jouluradio juhlistaa tasavuosia sävellyskilpailulla

Jouluradio_10v_logo

– Tarkoituksenamme on löytää uusi joululaulu, joka soisi joulumielisten ihmisten sydämissä pitkään ja loisi uutta jouluperinnettä, kertoo Jouluradion musiikkipäällikkö Mika Saarelainen.

Joululaulukilpailu tarjoaa mahdollisuuden pöytälaatikkorunoilijoille ja harrastajamuusikoille kuin alan ammattilaisillekin, sillä se on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille.

– Meille kilpailu merkitsee mahdollisuutta julkaista uusi jouluklassikko sekä löytää säveltäjä- ja sanoittajakykyjä suomalaiseen musiikkimaailmaan, visioi AXR Music Oy:n tuotantopäällikkö Ilkka Vainio.

Kilpailu on kaksivaiheinen: osallistuvat sävelmät ja sanoitukset tulee lähettää lokakuun loppuun mennessä. Nimekäs esiraati valitsee osallistujista kolme radiosoittoon ja yleisöäänestykseen. Kilpailun voittajan valitsevat Jouluradion kuuntelijat ja uusi suomalainen joululaulu paljastetaan joulukuun puolivälissä.

Kisa käynnistetään laulavien lehdenjakajien iskulla varhain keskiviikkona 12.9. Tempauksen päätapahtumapaikka on Helsingin Rautatieaseman Asema-aukiolla.

Kilpailun säännöt ja osallistumisohjeet löytyvät tästä.

Jouluradio on Helsingin, Espoon ja Vantaan seurakuntien mediatoimituksen, Toivontuottajien, tunnetuin tuote. Vuotuinen mainokseton radiokanava soittaa tauotta joulumusiikkia ensimmäisestä adventista loppiaiseen. Viime vuonna Jouluradiolla oli Finnpanelin kuuntelijatutkimuksen mukaan noin 390 000 kuuntelijaa.

Edellinen artikkeliAteistit jatkavat taistelua World Trade Centerin ristiä vastaan
Seuraava artikkeliSuljettu uskonyhteisö Q-teatterissa

Ei näytettäviä viestejä