Joulunajan tilaisuuksia päiväkodeissa perutaan nyt ”varmuuden vuoksi”

Haminan seurakunnan henkilökunnan ja perheiden joulujuhla Haminan Marian kirkossa 18. joulukuuta 2013., EASTPRESS / LEHTIKUVA / SEPPO SIRKKA

Seurakuntien ja päiväkotien yhteistyötä on viime viikkoina arvioitu uudelleen ja joulunajan tapahtumia laitettu jäihin. Taustalla on yhdenvertaisuusvaltuutetun päätös, joka koski Pohjois-Pohjanmaalla järjestettyä Pääsiäispolku-tapahtumaa. Kirkkohallituksen Jumalanpalvelus ja kasvatus -yksikön johtaja Jarmo Kokkonen vahvistaa että muun muassa joulukuvaelmia on jo peruttu. – Olen muutamasta tapauksesta kuullut, joissa joulun tapahtumia ollaan perumassa. Tässä tulee näkyväksi yhdenvertaisuusvaltuutetun päätöksen seuraukset….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliPääkirjoitus: Kulttuurit törmäsivät yhteen – Paavalin adventti­jumalan­palvelus on oppi­kirja­esimerkki papeille
Seuraava artikkeliKirkon työntekijöille myönnettiin kunnia­merkkejä – katso nimet

Ei näytettäviä viestejä