”Joukkueen menestys menee aina oman edun edelle” – Pesäpallo tuli Kuopion piispan Jari Jolkkosen elämään jo ennen hänen syntymäänsä

Kuopion piispa Jari Jolkkonen on myös pesäpalloharrastaja. Laji tuli hänen elämäänsä jo ennen hänen syntymäänsä – vanhemmat nimittäin kohtasivat pesäpallon merkeissä. – Äitini saapui yhteen otteluun vähän viime tipassa, ja muu joukkue oli jo ehtinyt lämmitellä. Isä tarjoutui kopittelukaveriksi. Siinä he sitten tutustuivat. Harrastusvaihtoehdot Jolkkosen lapsuuden Ilomatsissa olivat selkeät: hiihto tai pesäpallo. Jari otti molemmat….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKirkko ja minä: Kemijärven kirkon tapulin ihme mietityttää yhä Pekka Iivaria
Seuraava artikkeliLuonto puhuu: Käenpiika on outolainen tikkojen joukossa

Ei näytettäviä viestejä