Imatralainen Susanna Julin tunnetaan myös ”kanapastorina” – innostus johti omatarvekanalan rakentamiseen

Susanna Julinin opiskellessa Kiinassa hänen viereensä saattoi istua junassa nainen paikalliseen tapaan kana käsilaukussa. Ensimmäiset kesäkanat Imatran seurakuntapastori hankki perheeseensä Melulankylään neljä vuotta sitten. – Sitä olen lapsiltakin jälkikäteen kysynyt, mikä ihme minuun meni, että kanoja piti saada, Susanna Julin kertoo. Samalla hän ilmoitti kanojen pitopaikan ja itsensä siipikarjanpitäjäksi maaseutuelinkeinoviranomaiselle. – Olin ensimmäisen kesän jälkeen…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliJussi Kärmeranta Nakkilan kirkkoherraksi: ”Usko on iloinen asia, joka antaa positiivisuutta arjenkin keskelle”
Seuraava artikkeliKirkko ja minä: Kukaan ei näe niin kuin Jumala

Ei näytettäviä viestejä