Hattulan ladolla tapahtuu taas – nyt Jeesus-ilmestys

LatoilmestysJeesusIso

Viime kesänä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan suntio Timo Jauhola kuvasi kotitalonsa ladon seinältä kuvion, joka muistutti Neitsyt Maria -hahmoa. Hän on ottanut muitakin kuvia ja laittanut niitä Facebook-sivuilleen.

Jauhola itse on kiihkoton ja varovainen ottaessaan kuviin kantaa, mutta hän kertoo, että monet kommentoivat näkevänsä niissä Jeesus-hahmon tai Jeesuksen kasvot, jotka katsovat alaviistoon.

– Riippuu millä mielin katsoo. Itse ajattelisin niin, että siinä on Jeesuksen kasvoja muistuttava kuva. Mutta en väitä mitään. Halusin laittaa kuvan Facebook-sivuilleni, että ihmiset voivat sitä ihmetellä ja miettiä, Jauhola kommentoi.

Aikanaan hän sai valtavasti kiinnostuneita kyselyitä latoon valosta piirtyneestä Neitsyt Maria-hahmosta. Hän kertoo, että myöhemmin paikalla kävi myös pari katoliseksi papiksi esittäytynyttä miestä.

Katolisesta kirkosta Suomessa todetaan, että mitään virallista tutkintaa ei ole, muttei voida sulkea pois sitä, että jotkut papit olisivat käyneet paikalla yksityishenkilöinä.

Jauhola puhuu arasti ja empien myös 15 vuoden aikana hänen kotitalonsa pihalla silloin tällöin havaitusta hahmosta. Noin 160 senttimetriä pitkän hahmon on Jauholan mukaan kertonut nähneensä kymmenkunta ihmistä, hän mukaan lukien. Katolisiksi papeiksi esittäytyneet olivat pitäneet mahdollisena, että kyseessä olisi Neitsyt Marian hahmo. Jauhola kuvaa hahmoa, että se on melkein kuin ihminen, muttei kuitenkaan. Jotkut paikkakunnan nuoret ovat alkaneet puhua ”valkotakkisesta hemmosta”.

Facebookin jäsenille lisää kuvia Jauholan sivuilla

Lue myös ja katso Neitsyt Maria -kuvat: 

Ilmestyikö Maria ladon seinässä Hämeenlinnassa?

Katolinen kirkko: Suomessa tilaa ilmestyksille

Hattulan Lato-Maria haastaa teologit

Katso video Lato-Marian ilmestyspaikalta

Marian ilmestyspaikka Hattulassa rauhoittui

Edellinen artikkeliKapituli hylkäsi naispappeuden vastustajan oikaisuvaatimuksen
Seuraava artikkeliArkkipiispa Mäkinen: ”Nyt mitataan eurooppalaisen kulttuurin arvopohjaa”

Ei näytettäviä viestejä