Evankelisen liikkeen laulu­kirja saa jatko-osan – Siionin kannel 2 julkaistaan Sleyn Evankeliumi­juhlassa

Evankelisen liikkeen laulukirja Siionin kannel saa jatko-osan, joka on nimeltään Siionin kannel 2. Laulukirja julkaistaan Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) valtakunnallisessa Evankeliumijuhlassa Karkussa lauantaina 2.7.

Siionin kannel ilmestyi ensimmäisen kerran 1874.

– Edellisen kerran Siionin kannelta on tehty 90-luvun puolella, kun valmisteltiin vuonna 1999 julkaistu nykyinen laulukirja. Kuitenkin uusia hyviä lauluja on syntynyt paljon sen jälkeen. Niitä on koottu nyt tähän laulukirjaan. Lisäksi mukana on vanhoja kappaleita, jotka eivät syystä tai toisesta ole mahtuneet edelliseen kanteleeseen, työryhmää luotsannut Sleyn pastori Jari Rankinen kertoo tiedotteessa.

Rankisen lisäksi Siionin kannel 2 -laulukirjaa olivat tekemässä Sari Pyykönen, Heini Kataja-Kantola, Riina Halme, Raimo Lähteenmaa ja Lauri Thurén. Nyt ilmestyvässä jatko-osassa on 111 laulua.

Osaksi uutta laulukokoelmaa on painettu myös The Road -yhtyeen Riemumessu, jota on valmistunut vuonna 1993 ja jota vietetään vuosittain valtakunnallisessa Evankeliumijuhlassa.

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta.

Antoisia lukuhetkiä!

Evankelisen liikkeen laulukirja saa jatko-osan – Siionin kannel 2 julkaistaan Sleyn Evankeliumijuhlassa

Edellinen artikkeliMysteerikuva: Mikä porukka toimistossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu
Seuraava artikkeliKuopion hiippa­kuntaan viisi uutta rovastia ja kaksi director cantusta

Ei näytettäviä viestejä