Diakonissalaitos aloittaa toimi­alojen johtoa ja konserni­palveluiden henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut

Diakonissalaitos aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat konsernin toimialojen johtoa ja konsernipalveluiden henkilöstöä. Neuvottelujen piirissä on yhteensä 125 työntekijää. Neuvottelut eivät koske hoiva- ja ohjaustyössä olevia lähiesihenkilöitä tai työntekijöitä.

Neuvottelut käydään Helsingissä toimivassa Diakonissalaitoksessa, joka oli aiemmin nimeltään Helsingin Diakonissalaitos.

Neuvotteluiden perusteena ovat tuotannolliset ja taloudelliset syyt. ​Alustava arvio henkilöstön vähentämistarpeesta on kymmenen työntekijää.

”Uuden strategian toimeenpano edellyttää muutoksia konsernin organisaatiorakenteessa. Johtamisjärjestelmää uudistamalla haluamme lisätä toimintamme vaikuttavuutta ja laatua sekä parantaa taloudellista kannattavuutta. Tavoitteenamme on tuottaa parempaa johtamista ja arkea niin henkilöstölle kuin asiakkaille”, Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström sanoo asiaa koskevassa tiedotteessa.

Neuvottelut alkavat 17.1. ja kestävät vähintään kuusi viikkoa.

Täydennetty 17.1. kello 14.40. Täsmennetty, että Diakonissalaitos oli entiseltä nimeltään Helsingin Diakonissalaitos.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Diakonissalaitos aloittaa toimialojen johtoa ja konsernipalveluiden henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut

Edellinen artikkeli”Kerta mörön­syöttinä riitti” – Menneissä piispan­vaaleissa ehdolla olleet kertovat, mitä ehdokkuudesta jäi käteen
Seuraava artikkeliOrtodoksiseen kirkkoon uusi piispa sunnuntaina, vihkimystä voi seurata Yle Radio 1:ssä ja verkossa

Ei näytettäviä viestejä