Arkkipiispa: Kirkkoa ei saa yhdenmukaiseksi määräyksillä, ja siinä sen vahvuus onkin

Monet arkkipiispa Tapio Luoman viranhoidon kiireet loppuivat koronaepidemiaan ja sen tuomiin rajoituksiin maaliskuussa 2020. Viime kesän jälkeen syksyllä kalenteriin alkoi ilmaantua myös muita kuin virtuaalisia tapahtumia ja tilanne näytti palautuvan koronaa edeltäneelle tasolle. Mutta sitten virus rynnisti päin yhteiskuntaa uudella voimalla ja liikkuminen jäi taas vähemmälle. Vuoden 2022 alussa Arkkipiispantalossa Aurajoen rannalla vallitsee rauhallinen tunnelma….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliApulaisoikeusasiamies: Kipupotilaiden hoidossa havaittiin epäkohtia
Seuraava artikkeliTeemu Keskisarja teologisilla opintopäivillä: ”Todistaa jotakin suomalaisuudesta ja luterilaisuudesta, että isonvihan maanpäällisessä helvetissä tuli mieleen lasten lukutaito”

Ei näytettäviä viestejä